2011. május 27., péntek

Ananászos, curry-s hekk

Ez az egyik specialitásom, nagyon szeretem, csak jó sokat készítettem belőle és a fülemen jött ki.
Hozzávalók:
4 szelet hekk. Igazából lehet pangasius is
Fél doboz ananász apróra vágva, de jobb lenne friss tisztított fajta
fél doboz kukorica
só bors, curry
1 fej hagyma
2 dl tejszín
1 nagy kanál mustár

1 bögre bulglur
1 kanál mazsola

A kockára vágott hagymát megpirítom, beleteszem a curryt, felöntöm tejszínnel, belekeverem a mustárt, majd a többi hozzávalót: halat, ananászt, kukoricát. Hagyom összefőni és szerintem 15 perc alatt kész. Eközben megpirítok 1 bögre bulglurt és felöntöm vízzel, szórjál bele mazsolát, hagyd főni és ne kevergesd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése