2011. június 19., vasárnap

Grill

Most mi voltunk a sorosok a grillezésben. Sajnos a többiek művét nem dokumentáltam, pedig a tűzön sült hamburger és a fűszeres krémmel töltött pisztráng nagyon ott volt. Egyet rekonstruáltunk: Kata és Marci hentesének a grill desszertjét, de arról majd később.

Az én művem hozzávalói:
újburgonya
répa
brokkoli
karfiol
csirkehús
Füstölt sonka, vagy szalámi csíkokra vágva (ha nagyon apróra vágod, akkor odapirul)
sok sok lilahagyma
grillfűszer
olívaolaj

Eredetileg úgy terveztem, hogy zárható aluedénybe teszem, de ilyet pont nem kaptam, pedig szépen megpárolódott volna a parázson, így is letakartuk, de a lukakon alul távozott a folyadék, olívaolaj.
Ha hatékony szeretnél lenni, akkor azt javaslom, hogy a zöldségeket és a krumplit egyben kicsit főzd meg, de egyáltalán ne készre, úgy keverd össze a nyers hússal és a fűszerekkel. Tűzre vele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése