Görög túra

Megjöttünk, hatalmas volt!
Tehát, aki nem tudja elutaztunk Görögországba, Paros szigetére, ahová egy lagziba voltunk hivatalosak. Mi persze kikerekítettük egy nyaralássá, jókat ettünk, főként a tengerből.
A mennyegző előtti este volt egy ismerkedős est, ahol folyamatosan csak hordták az asztalra  kütyüket és szabadon lehetett kóstolgatni. Ami azért volt jó, mert amúgy nem biztos, hogy berendeltem volna magamnak egy tál pirított polipot, de volt rák, nagyon finoman elkészített tintahal is. állítólag az utóbbinak az a titka, hogy ne legyen rágós, a mélyhűtőbe kell tenni egy éjszakára.
Aztán a lagzi, ami egy spanyol görög egyesülés volt, ez a konyhában is megmutatkozott. A harmadik nap pedig afterparty a tengerparton, vagyis homokban hempergés.
Ezekből mutatok néhány képet és majd jelentkezem mással is, de azért nálunk is tombol továbbra is a nyár, vagyis spagetti és rakottkrumpli tömeges gyártása a gyerekeknek, amiről most különösebben nem készítek beszámolót.
Ja és még adós vagyok egy Gourmet videóval is!
grillezett tintahal

grillezett polip (csak az utolsót tudtam lencsére venni)

Paradicsomszószószos rákocskák



Görög csevabcsicsa

Megjegyzések

  1. Ó, Gyöngyi ez nagyon jól hangzik, remélem, sok receptet inspirál majd ez az út. Na üdv. a monitor és egy tál tenger gyümölcsei paella mellől :)
    Puszil: Egy Tenger Gyümölcsei Terrorista

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések