2012. november 15., csütörtök

Gnocchi tökkel

Ez most éppen azért tetszik, mert a különböző ízek a szádban találkoznak, nincs közös közeg: a szósz.

Hozzávalók:
fél lilahagyma
negyed sütőtök
2 kanál olaj
1 dl levesalap (negyed kocka)
1 kanál tökmagolaj
2 maroknyi pirított tökmag
15 dkg feta sajt
1 csomag gnocchi
só, bors
kevés snidling

A hagymát felkockázod, megdinszteled az olajon, majd rádobod a kockázott tököt sózod, borsozod, picit sütöd az olajon, és felöntöd a levesalappal. Ha megpuhult ráöntöd a tökmagolajat, megszórod pirított tökmaggal, összekevered a leszűrt gnocchival és a meleg ételre ráhinted a hideg kockázott fetát és az apróra vágott snidlinget!

1 megjegyzés: