Street food show tető alatt, ma, vasárnap utoljára! - képekkel

A harmadik street food show került megrendezésre a hétvégén. Az eseménynek a Hold utcai piac adott helyet. Még egy napotok van, hogy ellátogassatok. Az aktuális programról itt kaptok információt.
Jacopo a 2 Spaghiból

A helyről semmit nem tudtam, ezért egy szabadtéri rendezvényre készültem, de hogy a street foodot nem utcán tartják.... De hát ez az én bajom.
A piac alsó része (egy kicsit a helyszínen fényesítettem az ismereteimet) egyébként hétköznap klasszikus  piacként működik, a felső szinten, ahol most a rendezvény volt, péntekenként őstermelői piacra látogathatunk el, amúgy üresek a beugrók.
A gasztró esemény ötlete egyébként helytálló, de a folyosók szűkösek. Szerencsére nem volt orbitális tömeg. Azt is gyorsan realizáltam, hogy nem egy családos rendezvény. A mászni vágyó csemete a nem túl gusztusos járólapon az engedékeny szülők felügyelete mellett gyakorolhatta a napi kilométert.
Bekuckoltunk néhány kiállítóhoz, ahol nem csak jókat fogyasztottunk, de nagyon barátságosak voltak a vendéglátók. Így leparkoltunk a Szimplánál és nekünk gitározott a muzsikus.
Pali Bácsi kolbászából repetáztunk, Fragola fagyisnál rendhagyó finomságokat ettünk és a világ legjobb kávásánál is időztünk.

Kedvenceim: tamp&pull
Kattintottam, beszélgettünk, viccelődtünk. És a kezdeti nyűgösségemet lemostam egy mennyei láttéval. Külön köszönjük a szíves vendéglátást a tamp&pullnak! Tényleg nem fájt a gyomrom a kávétól! Fogunk még találkozni!
Nagyon jó volt a hangulat a Sonkaarcoknál! Megtervezett, látványos fellépésük volt a Show-n.
A jó hangulatért szombat este Zé, a Szárnyasízvadász és a két Spaghi volt a felelős, ötöst kapnak a munkájukért!

Sajnos 7 óra körül sok helyen már nem lehetett kóstolni, a Funky pho csak elmesélte, hogy milyen is a töltött koton, vagyis nyári tekercs üvegtésztában, de már csak elképzelhettük. De ígérték, hogy holnap lesz leves is!
A Bodegánál a hamburgerre 45 percet kellett várni, a kolbászos is ki volt mellesztve és a fagyisnál is volt egy kis szünet, mert elfogyott a poréka.
A rendezvény ingyenes!
Ja és miért volt, jó, hogy tetőalatt mulattunk? Mire levegőt fogtunk, esett az eső.

Lájkoltad már a Csajkalandot a facebookon? Tedd meg!


A dizájnolt sonka a sonkaarcoknál

A jóételhez idő kell: 45 perc egy hamburger




Zé, Matteo és Jacopo


És főz és főz...

Friss tészta


Ez lett belőle: medvehagymás pesto

Aki elintézte a tésztát


Sonkaarcoknál a jó hangulatot a DJ biztosította


Ők táncoltak is
Az ARC


Szimpla hangulat


Sörpados fogadás


Pali Bácsi kolbásza

A szuper barista





A krémes-édes pisztácia. Igazán különleges


Bónusz kép!




Ha még mindig nem döntötted el, hogy kimész, kedvcsinálónak nézd meg a Szárnyasízvadász videóját!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések