Nem csak a konyhából

Engem mindig is érdekel, hogy ki bújik a blog írója mögött.
Ha Te is így vagy ezzel, akkor olvasd el. Nagy titkokat nem fogok elárulni...

A legfontosabbal kezdem: a családom. Van egy 3 és fél éves kislányom, Janka, aki vagy kóstolgat, vagy fintorog, vagy csak édesen megkérdezi: anyaaaaa, segíthetek valamiben?
Nem nagyon szeretem, ha körülöttem sündörögnek a gyerekek a konyhában, de ennek nem lehet ellenállni és azonnal kerítek valami fontos feladatot neki. 
Van egy másfél éves kisfiam, Márton. Aki igazi stresszfaktor a konyhában, épít, de leginkább rombol és tör. Ketten együtt pedig azon versenyeznek, hogy ki álljon a magasítón. Volt aki lekerült...
Édesek. Elolvadok tőlük, néha pedig a hajamat tépem, de állíthatom, hogy nagyon jó gyerekeim vannak, kivéve, amikor nem, de ez olyan ritka, hogy ezek felett szemethunyunk. 
És aki nélkül nem jöttek volna ők létre: a férjem, Schwarci. Mivel olyan pimaszul mosolygó fejeink vannak (senkit ne tévesszen meg a kép, sok munka van mögötte), elhatároztuk, hogy bővülünk. Júniustól egyre több kosztosunk lesz, róla még sok mindent nem tudunk, csak annyit, hogy Bertának fogjuk hívni.

Nem vagyok szupernő!

Keresem a helyem, sok mindennel foglalkozok, sok minden érdekel és minden témában szeretnék jobban elmerülni. Aztán mindig jön új szerelem...De valaminek lenni kell, valaminek mindig ki kell kerülnie a kezeim alól. Ennek persze ára van. Napközben 2 óránál többet nem tudok dolgozni, egyebekkel foglalkozni, a többi 4 óra marad az éjszakában. Ne számoljátok ki, hogy mennyit alszok! 
Jelenlegi fontoskáim: 
- fotózás: www.schfoto.hu 
Pár éve még nem gondoltam annyira komolyan, de most már egyre inkább az egyik legfontosabb elfoglaltságom. Vettünk egy jó gépet, hát akkor használom. Most már sokkal több ennél.
- grafika: www.schgrafika.hu 
Az elmúlt éveim éjszakái ezzel teltek. Szüléskor a kórházban mindig leadás közepén voltam, de a végeredmény mindig kárpótol, soha nem éreztem terhesnek ezt a munkát. Hogy miért dolgozok? Helyette lehetnék kipihent anyuka, rendszerető csapattag, nem lenne kapkodás...De a lelkemnek kell, hogy valami mindig kikerüljön a kezem közül! Ha nem értitek nem is kell továbbgondolni.
- videóvágás: www.schvideo.hu
Elkezdtem vágni a férjem mellett, aztán dicsérgetett, én meg belejöttem. Rajtam maradt. 
- csajkaland.blogspot.com
Hát ez az ami mostanában a háttérbe szorul. Igyekszem jól csinálni, de azért, hogy tudjátok mennyi minden kell egy bejegyzéshez: kitalálni, bevásárolni, főzni, összeállítani, lefotózni, megírni a posztot...Lelkesen csináltam, láthatjátok az eredmény.
Viszont ma már erre nem mindig van időm és hát a válságra, amit néha elfogadok, néha nem, most elég komoly okom volt: terhesség. Ilyenkor 3 hónapig nem tudok főzni, de a kitalálás sem érdekel. Legyen előttem a kaja és kész. Nem nyújt semmilyen élveztet még egy szuper szakácskönyv nézegetése sem. Majd elmúlik. És rájöttem, és helyére tettem, hogy mostanában nem fogok karriert befutni ezen a területen. De ha nem vagyok terhes szívesen főzök
Megkaptam, hogy biztos azért vállalok el egyéb feladatokat, mert ráérek. Azt hittem megfulladok, amikor hallottam azt a szót, hogy ráérek. Nem csak másképp szervezem az életem.
- mindezek mellett szívesen varrok csecsebecséket, kizárólag ajándékba. Ha úgy vesszük, csak az alapanyagot kell megvenni. Persze néha belefutok a már nem éri meg kategóriába.
- a sport ugyanúgy fontos része az életemnek mint az a táplálkozás. Szerencsére a férjem látja jótékony hatását az idegrendszeremre, ezért ebben is támogat.
Még egyszer: nem vagyok szupernő. El is tudok fáradni, hisztizni is tudok, de szerencsére olyan ember van mellettem, aki pontosan tudja, hogy ilyenkor mi a dolog. Nélküle nem olvasnátok a posztjaimat, ő megnevettet, lenyugtat, átveszi a feladatot, egyébként is, alapból jó rezgésen tart. Ő a szuperférfi!

Megjegyzések

  1. Hmmm... irigykedve olvasom a bemutatkozásodat, gratulálok a szép kis családhoz és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Azért az elárulod, hogy ilyen szuperférfiak hol teremnek, merre kell keresni őket? :)
    Üdv, egy szuperszingli

    VálaszTörlés
  2. A mindenit, de sok embert megmozgatott ez a bejegyzés! Köszönöm az elismerő és biztató szavakat, igazán jól jön egy nehéz, de leginkább ismeretlen időszak előtt!
    Nem terveztem topicot nyitni az életemről és életvezetési tanácsokat adni, ezért csak annyit, hogy olyan családom van, aki elhiteti velem, hogy mindenre képes vagyok, még ha ez nem is így van. Szerencsém volt? Jó helyen voltam? Esetleg az én jó döntésem volt? Nem fontos.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok minden területen elért sikereidhez! Részemről szupernő vagy!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések